O mně
Činnost soukromého hygienika provozuji již 9. rokem a působím po celé České Republice. Zabývám se provozy jakou jsou: restaurační zařízení, cukrárny, kavárny, bistra, snack bary, školská zařízení, ale i potravinářské výrobny či ubytovací zařízení (hotely, penziony).
Nadpis bloku.
O mně
Činnost soukromého hygienika provozuji již 9. rokem. Vystudovala jsem VŠ technologickou na UTB ve Zlíně a vždy mě něco táhlo směrem ke gastronomii. Jsem milovníkem dobrého jídla, a proto má cesta vedla právě k potravinářství.
Hygienické legislativní požadavky jsou v dnešní době pro provozovatele restaurací a podobných stravovacích provozů oříškem, proto jim pomáhám vše objasnit, usnadnit a zjednodušit.
Váš provoz po hygienické stránce zkontroluji, upozorním na možné nedostatky, prakticky proškolím zaměstnance z hygienického minima.
Dle potřeby zpracuji na míru dokumentaci HACCP tak, aby byla k užitku a personál s ní uměl pracovat. Dále zajistím provozní, sanitační či ubytovací řády.
Jednoduše vám poradím a pomohu.
V mém pracovním životě jsou velmi důležité vztahy, proto svou práci stavím na doporučení a o své klienty se starám nepřetržitě po celý rok.
Spokojený klient je pro mě prioritou
Ať se děje, co se děje.
Jak postupuji se svými klienty ve třech krocích
Náhled provozu
Náhled provozu a zpracování analýzy systému kritických kontrolních bodů HACCP na míru.
Školení personálu
Proškolení personálu z hygienického minima a zavedení jednotlivých procesů výroby do praxe.
Kontrolní audit
Kontrolní audit, jako ověřovací postup funkčnosti jednotlivých procesů výroby, které byly nastaveny v příručce HACCP.
Ráda Vám poradím
Hygiena nemusí být Váš gastronomický strašák. Netřeba se bát, jde to i s lehkostí.