Pro fyzický vám bude připočteno za dopravu 86 Kč.
Kurzy a školení
On-line kurz: Školení Hygienického minima
Po zakoupení školení vás čeká shlédnutí videa. Následně ověříme vaše znalosti a ve vámi vybraném termínu se pak společně online potkáme a vyhodnotíme vaši úspěšnost. Na závěr obdržíte certifikát dle platné legislativy.
Níže najdete upoutávku pro představu, jak on-line kurz probíhá.
TÉMATA ŠKOLENÍ
- KODEX HYGIENICKÝCH PRAVIDEL
- ZÁKLADY OSOBNÍ A PROVOZNÍ HYGIENY
- ZÁSADY SPRÁVNÉ VÝROBNÍ A HYGIENICKÉ PRAXE
- ALIMENTÁRNÍ ONEMOCNĚNÍ
- ZÁSADY SYSTÉMU HACCP A SANITACE
Popis produktu
Školení hygienického minima je zákonnou povinností každé osoby pracující v potravinářství. Tento produkt je určen pro následující typy provozoven:
- restaurace
- bistra, snack bary
- kavárny s jednoduchou kuchyní
- stánky s občerstvením
- jídelny/výdejny
- apod.
V případě, že si nejste jisti s vhodností školení pro váš provoz, neváhejte se na mne obrátit.
Poradenství v oblasti Hygieny
Rezervujete si on-line termín
Po shlédnutí školícího videa si rezervujte online termín. Volné termíny jsou POUZE úterý a čtvrtek.