Blog

Zahájení podnikání v potravinářském odvětví a zajištění všech hygienických požadavků

15. červenec 2021

Zahájení podnikání v potravinářství s sebou nese celou řadu povinností, které je třeba splnit. Podnikatel si musí hned na začátku promyslet, jakou právní formu podnikání si zvolí a následně se musí popasovat se všemi hygienickými požadavky, které na něj legislativa klade. V tomto článku Vás zjednodušenou formou zahájením podnikání v potravinářském odvětví provedeme.

Hygienicko-epidemiologická opatření pro školská zařízení v rámci pandemie Covid-19

25. srpen 2020
V rámci aktuální situace týkající se pandemie Covid-19, poskytuji školským zařízením na základě požadavků MŠMT a krajských hygienických stanic, zpracování těchto dokumentů:

Desatero rad pro správné uchování potravin v chladničce

13. červenec 2020
Letní měsíce přinášejí vyšší nároky na skladování potravin, pokud potraviny dobře neuskladníte, v letních vedrech se rychle zkazí. Soukromý hygienik přináší deset rad, jak udržet svoji chladničku vždy čistou a bez zbytečných bakterií!